Our Blog

follow our communities and groups:

Exclusief verhuurconcept
My Greek Villa is gespecialiseerd in luxetoerisme...

Exclusief verhuurconcept <br/>My Greek Villa is gespecialiseerd in luxetoerisme...

My Greek Villa exclusief verhuurconcept

My Greek Villa is gespecialiseerd in luxetoerisme met een uniek verhuurconcept voor charmante, prestigieuze villa’s in Griekenland.

My Greek Villa wil niet enkel vakantievilla’s verhuren, maar in de eerste plaats het dienstverleningsconcept in ere herstellen door elke klant persoonlijk te begeleiden in de zoektocht naar de woning die hem/haar bevalt met mogelijkheden voor gepersonaliseerde dienstverlening. Het platform voor villaverhuur biedt keuze uit meer dan 200 privévilla’s op 40 bestemmingen op de Griekse eilanden en op het vasteland. Dit droomconcept lost alle verwachtingen in van Belgische en kosmopolitische klanten, die zich ook op vakantie thuis willen voelen in een luxueuze omgeving. My Greek Villa biedt verblijven op de mooiste locaties en beveelt activiteiten aan die u niet mag missen om het authentieke, heerlijke Griekenland van uw dromen te beleven.

Een familiezaak

Het begon allemaal met een familievilla op het eiland Kea, die enorm in de smaak viel bij vrienden en later bij vrienden van vrienden. Daaruit ontsproot het idee een bedrijf op te richten dat zich specialiseert in de verhuur van charmante, prestigieuze villa’s in Griekenland. Het wordt geleid door een jong, dynamisch team dat het authentieke karakter van haar land in de kijker wil plaatsen.

Oprichter en General Manager Victor Camhis stelt meer dan vijftien jaar ervaring in de luxe hotelsector ter beschikking en deelt zijn oprechte liefde voor zijn land om van dit mooie avontuur een succes te maken.

Ik wilde dit project starten om het Griekenland van de Grieken te laten ontdekken, met de prachtige kusten, de historische of pittoreske plaatsen, de mooie dorpjes en natuurlijk ook de inwoners.

Er was eerst maar een villa, later twee, dan drie, … En op heden biedt My Greek Villa een gevarieerde keuze uit 200 luxevilla’s op de Griekse eilanden en het vasteland. Alle aangeboden villa’s behoren tot een netwerk van gekende huiseigenaars:

We bieden op onze site inderdaad enkel villa’s aan die we kennen en die ons bevallen, zodat we onze klanten in de beste omstandigheden kunnen verwelkomen.

Het team van My Greek Villa omvat alleen experts op het gebied van luxetoerisme die beschikken over een uitgebreide professionele ervaring. Door de jaren heen wist het – hoofdzakelijk Griekse – team een netwerk van betrouwbare huiseigenaars in Griekenland op te bouwen. Dankzij hun praktische ervaring konden ze trouwens een gedegen, dynamische dienstverlening in combinatie met een stipte logistiek aanbieden. Het team van My Greek Villa stelde alles in het werk in de zoektocht naar luxueuze villa’s en eigendommen, charmante huizen met een zwembad of aan zee en met kwaliteit en welzijn als sleutelaspecten.

Een uniek Belgisch concept voor een wereldpubliek

My Greek Villa biedt de kans een authentieke villa in Griekenland te huren. Alle aangeboden villa’s zijn uniek dankzij hun ligging, maar ook dankzij hun privaat karakter. De villa’s met 4-5-6 kamers werden nooit te huur aangeboden. Het concept gaat echter veel verder dan louter villaverhuur. My Greek Villa maakt er een erezaak van de huurder van bij aankomst te begeleiden: organisatie van het vervoer vanaf de luchthaven, onthaal en rondleiding door de huiseigenaar, terbeschikkingstelling van een gids om het eiland te bezoeken, een chauffeur, een kokkin, babysitter, sportcoach, enz. Er is keuze uit 200 eigendommen die bijna allemaal over een zwembad en een mooi uitzicht beschikken, maar elk met een eigen stijl en grootte om aan elke behoefte te voldoen. Voor een koppel, een gezin of vrienden, op een authentiek en charmant eilandje of op een locatie vol herinneringen aan het rijke verleden, in een traditioneel huis, een historisch domein of een luxueuze designvilla… My Greek Villa heeft het allemaal.

 

Press - 9 Juni 2015
www.mygreek-villa.com

×

Your Favourites

×

Select your language

en
nl
fr